CURS DE DISSENY I SISTEMES CONSTRUCTIUS EN BIOCONSTRUCCIÓ

Z:12_BIOCONSTRUCCIO1_ABIBDOCUMENTACIOCARTELLS XERRADESCart

Els materials de construcció, juntament amb el disseny, donen forma als nostres edificis, els creen i configuren. Ens envolten per protegir-nos de les inclemències del clima, els respiram, els tocam… per això, és tan important una selecció adequada.

Un aïllament mal situat pot provocar problemes d’humitat, una finestra mal dissenyada pot reduir el confort higrotèrmic d’un espai i una pintura formada per composts químics volàtils pot alterar el nostre sistema respiratori.

Són quatre les avantatges de realitzar una selecció adequada dels materials en arquitectura: milloram les prestacions de l’edifici, augmentam la seva durabilitat reduint els treballs de manteniment, minimitzam la petjada ecològica d’aquests i generam ambients més saludables, lliures de tòxics.

En definitiva, l’objectiu d’aquest curs és donar als alumnes les eines per fer una selecció adequada dels materials a utilitzar en bioconstrucció, tenint en compte la manera com afecten al medi ambient i a la salut, i també les eines per seleccionar i decidir amb criteris objectius el sistema i/o material més idoni per a cada solució.

Professora:

Pilar Valero Peiró. Tècnica Superior en l’especialitat en Disseny d’Interiors per l’Escola d’Art i Superior de València. Fundadora de l’estudi d’arquitectura, disseny i ecologia Plataforma Biocé. Pertany al consell sectorial d’Ecohabitar des de l’any 2001 i és coordinadora de la secció de materials a la revista Ecohabitar. Directora de l’Associació per a la formació en bioconstrucció i sostenibilitat (Institut Ecohabitar).

Dates i horari:

Divendres 14 de novembre de 16.00 h a 19.00 h

Dissabte 15 de novembre de 9.00 h a 14.00 h i de 16.00 a 19.00 h

Lloc:

Molí d’en Polit (Manacor, Illes Balears)

Preu i inscripció:

Socis: 80 €

General: 120 €

Per inscriure’s s’ha de fer un ingrés al número de compte ES042056 0011 81 4102001741 i enviar correu de confirmació a abib.balears@gmail.com.

REFERÈNCIA DEL CURS AL INSTITUT ECOHABITAR

One thought on “CURS DE DISSENY I SISTEMES CONSTRUCTIUS EN BIOCONSTRUCCIÓ

  1. […] Curso de diseño y sistemas constructivos en bioconstrucción Fecha: 14 – 15 Noviembre 2014 Lugar: Molí dén Polit, Manacor (Baleares) Organiza: ABIB […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: