PERE LEÓN, Arquitecte Geobiòleg 

Pere León és arquitecte i geobiòleg, expert en Bioconstrucció, salut de l’hàbitat i Biohabitabilitat amb més de 20 anys d’experiència en el sector. Membre de GEA (Asociación de Estudios Geobiólogicos) i Geo-Natura (dedicada a la investigació i difusió de la geobiologia). Realitza estudis ambientals i mesuraments de radiacions perjudicials per a la llar o espais de treball, ja siguin d’origen natural com  d’origen artificial.

“Vaig descobrir la Geobiologia per un cas d’insomni de la meva família. Vam canviar de casa i ens llevàvem esgotats, amb la sensació de no haver descansat. Després de visitar diversos metges algú ens va recomanar un geobiòleg, que va venir a estudiar-nos les radiacions. Amb unes mesures correctives molt senzilles vam resoldre el problema i vam tornar a descansar”.

Admirat per l’experiència, Pere León es va formar en Geobiologia i Biohabitabilitat amb estudis oficialment reconeguts i els millors geobiòlegs del país, com Mariano Bueno, Elisabeth Silvestre, Pere Vila i Pedro Luquin entre d’altres. Ara, a més de crear espais confortables, ajuda les persones a millorar el seu estat de salut. Ha pulicat els llibres “La Buena Onda – Cómo crear espacios saludables” (Grijalbo, 2013) i “Vivir en Modo Avión” (Urano, 2015).

L’Estudi de Pere León és un equip d’arquitectes geobiòlegs dedicats a crear espais saludables. Solucionem radiacions perjudicials per la salut de cases i oficines, i ajudem a les persones a viure en un ambient sa. A més de detectar i solucionar radiacions d’edificis que ja existeixen, des de fa més de 20 anys plantegem i construïm cases seguint els criteris de l’arquitectura biològica i l’interiorisme saludable per crear espais sans, en harmonia amb la natura i sense radiacions nocives.

Temari del curs

 • Que és la Geobiologia
 • Condicionants
 • Visió Global
 • Radiacions naturals
 • Camps magnètics naturals
 • Geopaties
 • Radiacions Artificials
 • Possibles conseqüències
 • Simptomes
 • L’efecte granota
 • Connectar amb la Terra.

Estructura del curs

Divendres tarda: Introducció a conceptes en geobiologia, i identificació dels símptomes d’una geopatia o tecnopatia. Torn de preguntes.

Dissabte: feina de camp per identificar llocs geopatògens.

24 I 25 DE MARÇ 

LLOC: MOLI DEN POLIT (Carretera Palma Arta) MANACOR

HORARI: DIA 24 DE 18,00H  A LES 20,00 H; DIA 25  DE 10,00 H A  LES 14,00 H

Cost del taller:  SOCIS:100,00 €; GENERAL: 150,00 €

Inscripció: Omplint aquest formulari.

Ingrés al nº C/C ES042056 0011 81 4102001741 Caixa Colonya i enviar correu de confirmació.