ANGLES I ÀNGELS: EL GENIUS LOCI DE LA CATEDRAL DE MALLORCA.

 

Taller de Geometria Sagrada i Sensitiva a càrrec del Geobiòleg Juan Sáez, autor dels llibre “Arte Zahorí” i “Lugares de Poder”

 

9 i 10 DE FEBRER DE 2019

Lloc: Molí den Polit, Manacor

Horari: dia 9, de les 10 h. a les 18 h.; dia 10, de les 10 h. a les 17 h.

Preu del taller: Socis: 140,00 €; General: 170,00 €

Ingrés al núm. de compte ES042056 0011 81 4102001741 de Caixa Colonya i enviar correu de confirmació a abib.balears@gmail.com

Objectius del curs

Descobrir com els patrons geomètrics estructuren els llocs, les nostres sensacions i la nostra ment. Sentir i entendre que signifiquen i com aprofitar aquestes figures geomètriques. Percebre la importància de l’angle com origen del Genius Loci i l’essència personal. Pautes bàsiques d’harmonització d’espais a partir de la Geometria.

Material

Paper mil·limetrat (almanco 5 fulls grans, A3), compàs, regla, transportador d’angles, llapis, esborradora, llapis de colors i brúixola.

Biografia de Juan Sáez

Es va introduir en el mon de l’energia i la consciència mitjançant les arts marcials. El savi consell del seu sensei Jordi Amorós “si saps fer mal, has de saber curar” el va iniciar a les arts curatives: Shiatsu, Medicina tradicional Xinesa, Macrobiòtica i Xi Kung.

Va complir un dels seus somnis: coneixer i estudiar amb Carlos Castaneda.

Va entendre que l’acceptació de la pròpia responsabilitat permet evolucionar en armonia.

Va estudiar Xi Kung amb mestres com Juan Li, Zhu Gian Chan i Howard Lee, Shiatsu en el Institut Internacional de Shiatsu, Medicinia Xinesa en els instituts ISMET i CENAC. Va ser iniciat en sentir les energies telúriques per Dominique Susani.

Unificant els diferents coneixements fundà Arte Zahorí a la tardó del 2000, creant una formació de Geobiologia Sensitiva, que utilitza el cos com a instrument perceptiu. Se basa en la relació del individu amb l’entorn, que és un factor determinant de la qualitat de vida.

Per impartir l’Arte Zahorí ha fet conferències i formacions a Espanya i Brasil, on va ser nomenat president honorari del institut Brasilero de Geobiologia, Bioconstrucción y Arte Zahorí.