30 de Novembre al Molí den Polit de Manacor
Horari: de 10 h. a 14 h. i de 16 h. a 18 h.
Preu. 80,00 €

Ingrés al núm. de compte ES042056 0011 81 4102001741 de Caixa Colonya i enviar correu de confirmació a abib.balears@gmail.com

En els edificis actuals moltes vegades, trobem excessos de camps elèctrics i magnètics de baixa freqüència i / o electromagnètics d’alta freqüència derivats de les instal·lacions i aparells elèctrics i de telecomunicacions. En la naturalesa aquestes càrregues elèctriques són molt baixes o inexistents. Hi ha diversos estudis científics que investiguen i relacionen l’estat de salut de les persones amb la incidència d’aquests camps. No es tracta de veure la tecnologia com un enemic sinó tot el contrari; conèixer les seves virtuts i gaudir d’elles sense que afecti la salut.

El fet que cada vegada hi hagi més gent desenvolupant electro sensibilitat o intoleràncies a camps elèctrics i magnètics, i que en altres països els valors límit d’aquests factors siguin molt més restrictius que en el nostre, ha de fer-nos reflexionar sobre com interactuem amb ells i buscar solucions que minimitzin els seus nivells d’emissió el màxim possible.

Les instal·lacions elèctriques biocompatibles eviten la generació i proliferació de camps elèctrics, magnètics i electromagnètics a l’interior dels edificis. Un aspecte principal és la garantia d’una presa de terra amb una baixa resistència (inferior a 10Ω), el valor de la qual ha de revisar-se periòdicament per a garantir el seu bon funcionament.

Óscar Morillo és instal·lador especialista en aquesta mena de treballs, amb més de 12 anys d’experiència al capdavant de la seva empresa d’electricitat Elección i estarà encantat de compartir amb nosaltres el seu bon fer.