Ja tenim el primer exemplar de la revista de petit format.

Des de l’Associació vàrem decidir que a part de tallers, xerrades, ect, era el moment d’editar un bolletí per poder donar més informació relacionada amb la Bioconstrucció.

El bolletí s’ha convertit amb una petita revista, de càracter trimestral. Volem compartir projectes de bioconstrucció a d’altres indrets, i també els que s’haguin realitzat o estiguin en procés a les illes.

Ens agradaria que aquest bolletí no sols fos per les persones relacionadas amb la Bioconstrucció, sinó que també servis per difondre una manera de construir, més sana per les persones i mes respectuosa amb el media ambient.

A la revista trobarem reportatges d’alguns projectes, entrevistes a persones relacionades amb la bioconstrucció (Arquitectes, Arquitectes Tècnics, Bioconstructors, Promotors, ect…), Fitxes de materials, Tècniques constructives, notícies, ect …

Esperem que vos agradi i disfruteu d’ella.

 

Descarregar Revista en format PDF