La situació actual en què ens trobem, a causa de la pandèmia per la COVID-19, fa que ens comencem a replantejar un nou model d’habitatge.
Durant el confinament , molta gent ha tingut la sensació d’estar dins una gàbia, sense tenir l´opció de poder sortir a una Terrassa o a un balcó, ha faltat espai per poder fer activitats dins les vivendes.
Una sensació d´angoixa, ha invadit a les persones que viuen a pisos o blocs d´edificis.
És imprescindible que la construcció avanci camp a uns habitatges més humans, amb concordança amb la realitat actual, i valorant les necessitats dels habitants dels espais.
La Bioconstrucció pot ser la resposta a un nou model d´habitatge, creant espais més humans i més saludables.
Materials com la calç (bactericida i fungicida), el fang cru (que té la capacitat de depurar l´aire contaminat de l’interior), fibres de cel·lulosa (propietats insecticides i fungicides), pintures naturals (propietats antibacterianes), ect.. Resumint cases més saludables.
Que sigui una realitat o una utopia depèn de tots els que creiem amb aquesta manera de construir.

A la revista trobarem reportatges d’alguns projectes, entrevistes a persones relacionades amb la bioconstrucció (Arquitectes, Arquitectes Tècnics, Bioconstructors, Promotors, ect…), Fitxes de materials, Tècniques constructives, notícies, ect …

Esperem que vos agradi i disfruteu d’ella.

 

Descarregar Revista en format PDF