En aquest butlletí, parlarem amb un expert en Geobiologia.

I que és la geobiologia,?
La geobiologia es podria definir com la disciplina que estudia la interacció entre la Terra i els éssers vius o, millor encara, l’efecte que cada zona de la Terra exerceix sobre els éssers que l’habiten.

La paraula Geobiologia es compon de GEOS= TERRA i de BIOS= VIDA, i per tant ens defineix clarament en l’àmbit biològic, com ens influeix les alteracions geofisicas terrestres sobre el nostre organisme ajudant-se de
l’experiència d’investigadors, metges i biòlegs per al benefici de les persones ja que vivim envoltats de camps electromagnètics ,tòxics ambientals i geopatías que no es veuen, però que afecten el teu sistema immunològic i ens debiliten.

La missió de la Geobiologia és millorar el benestar i la salut de les persones que habiten un espai. És el que anomenem «Salut de l’Hàbitat».
La geobiologia no pertany a cap branca de la ciència estrictament acadèmica ni ho pretén, encara que sí que beu de conceptes clau procedents de la geologia i la biologia, així com de la física i les neurociències.

La geobiologia tracta especialment de tot allò que pot afectar la salut o al benestar de les persones en el seu entorn i, més concretament, en el seu hàbitat.

A la revista trobarem reportatges d’alguns projectes, entrevistes a persones relacionades amb la bioconstrucció (Arquitectes, Arquitectes Tècnics, Bioconstructors, Promotors, ect…), Fitxes de materials, Tècniques constructives, notícies, ect …

Esperem que vos agradi i disfruteu d’ella.

 

Descarregar Revista en format PDF