QUI SOM ?

Qui som?

Som una organització sense ànim de lucre d’àmbit autonòmic, amb seu social al Molí d’en Polit de Manacor.

Quin és el nostre objectiu?

Promoure la construcció a través de pràctiques professionals ètiques, saludables, ecològiques i sostenibles.

Què és la Bioconstrucció?

És una proposta integradora que cerca crear habitatges sans per als que hi viuen, energèticament eficients i respectuosos amb l’entorn, combinant la recuperació de tècniques i materials tradicionals amb sistemes de construcció innovadors.

Què volem oferir?

La nostra voluntat és integrar coneixements i esforços de tècnics, constructors, inversors i administració per tal d’oferir informació, formació i assessorament tècnic a través de cursos, xerrades, tallers, visites, realització de material divulgatiu…

Quan ens reunim?

Les reunions de l’Associació es duen a terme cada darrer dijous de mes a les 19.30 h al Molí d’en Polit.

Qui pot formar part de l’Associació?

Qualsevol persona amb un mínim de sensibilitat per tot el que ens envolta i que cerca alternatives possibles per tal millorar la seva qualitat de vida.

Com es pot formar part de l’Associació?

Només s’ha d’emplenar la sol·licitud d’inscripció i assistir a una reunió de presentació, per tal d’explicar les inquietuds, àmbit laboral, etc. que l’han duit a voler entrar dins l’Associació.

Quins beneficis tendré si me faig soci?

Tendràs un 20% de descompte en el preu dels cursos, tallers i visites que faci l’Associació, a més de rebre tota la informació i documentació que es vagui elaborant.

Enfront a la construcció convencional que consumeix el 40% dels recursos, gasta el 40% de l’energia i produeix el 40% dels residus proposam construir amb sentit comú, de manera natural i lògica per la població i pel medi ambient.